Opšti uslovi kupovine

Kupovina u Tupperware TNT internet prodavnici

Tupperware TNT jeste internet prodavnica koja posluje u skladu sa važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Usluge Tupperware TNT Shopa dostupne su na internet stranicama tupperware-tnt.rs (dalje: "Tupperware TNT Shop"). Stranice Tupperware TNT Shop mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korišćenje, a prema niže navedenim uslovima i pravilima.

Korišćenjem Tupperware TNT Shop obavezujete se da ćete poštovati niže navedene uslove i pravila i da ste sa istim saglasni.

Isporučilac poručene robe jeste “T&T YELLOW“ D. O. O. (dalje: “T&T YELLOW“ D. O. O.) koristeći mrežu kurirskih službi.

Kupcem se smatra svaka osoba koja se registruje i elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i na taj način izvrši online kupovinu. Sve cene su izražene u dinarima sa PDV-om i orijentacionog su karaktera.

Za naručivanje proizvoda iz ponude Tupperware TNT Shop potrebno je da ispratite sledeće korake:

  1. poručivanje robe
  2. unos podataka
  3. plaćanje
  4. dostava
  5. povrat/reklamacija robe

Poručivanje robe

Proizvodi se poručuju elektronskim putem. Da biste započeli kupovinu, potrebno je da kliknete pored željenog proizvoda na taster “Dodaj u korpu”. Odabrani proizvod će biti dodat u potrošačku torbu.

Kako biste videli artikle koje ste odabrali, kliknite na opciju "Korpa" u meniju. Kada se nađete na ovoj strani, možete obrisati neki artikal koji ne želite da kupite ili da promenite količinu artikala u korpi.

Kada ste uskladili sadržaj korpe prema Vašim potrebama, kliknite na taster "Poručite" i Vaša porudžbina će biti finalizovana, a Vi ćete biti prebačeni na stranu gde unosite podatke za plaćanje.

U slučaju da imate problema pri kupovini, možete nas kontaktirati na tntwebshoptupperware@gmail.com

“T&T YELLOW“ D. O. O. se obavezuje će na adresu Kupca isporučiti sve poručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama prodavnice.


Unos podataka

Kupac snosi odgovornost za tačnost unetih podataka prilikom registracije.

“T&T YELLOW“ D. O. O. se obavezuje da će čuvati privatnost svih registrovanih kupaca.

Ukoliko dođe do bilo kakve promene podataka koje ste uneli prilikom registracije, molimo Vas da blagovremeno ažurirate Vaš korisnički nalog, odnosno obavestite nas o nastalim promenama na tntwebshoptupperware@gmail.com


Plaćanje

Plaćanje je pouzećem.


Dostava i povrat/reklamacija robe

Obaveštavamo Vas da se prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 88/2021) kupovina preko našeg portala www.tupperware-tnt.rs smatra prodajom na daljinu.

Poručena roba biće upakovana na takav način, da se uobičajenom manipulacijom prilikom transporta ne može oštetiti.

Sve porudžbine Kupcu se dostavljaju putem dostavljača angažovanog od strane “T&T YELLOW“ D. O. O.

Proveru ispravnosti prispele robe vrši kupac.

Kupac je dužan da prilikom preuzimanja poručene robe proveri eventualna oštećenja i, ukoliko postoje, odmah ih reklamira radniku kurirske službe koji je robu dostavio, kao i da odbije preuzimanje isporučene robe na kojoj su vidljiva oštećenja. Ukoliko naknadno primeti oštećenja na robi, a istu nije vratio dostavljaču, kupac ima mogućnost da nas kontaktira na tntwebshoptupperware@gmail.com kako bi robu preuzeli skladno dogovoru s kupcem.

Ukoliko kupac odbije porudžbinu pogrešno isporučenih artikala, dostavljač na samom prijemu mora da ustanovi kako je došlo do greške u zameni artikala, tako što konsultuje Kupca i poziva korisnički centar T&T YELLOW D. O. O..

Troškove slanja prilikom vraćanja i zamene kupljene robe snosi kupac, osim u slučaju kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal, kada troškove slanja plaća Tupperware TNT Shop

“T&T YELLOW“ D. O. O. nije odgovoran za način i kvalitet usluge koju vrši dostavljač

Dostavljač se obavezuje da dostavu porudžbine izvršava stručno i odgovorno.

U slučaju kašnjenja u isporuci usled kvara na dostavnom vozilu ili drugim objektivnim ili subjektivnim razlozima dostavljača, trošak dostave snosi dostavljač

Jedan kupac može kreirati veći broj porudžbina u jednom danu.

Ukoliko Kupac ima potrebe za posebnim vremenom do stave (npr. rođendan ili drugi događaj koji počinje u određeno vreme, te je potrebno tome se prilagoditi), molimo Vas da to naglasite u napomenama, kako bismo mogli da Vam izađemo u susret.

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu ili izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana, bez navođenja razloga i bez dodatnih troškova. Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora izjavom koju može dati na propisanom obrascu za odustanak od ugovora zaključenog na daljinu ili izvan poslovnih prostorija ili na drugi dvosmisleni način.

Pravo na odustanak ostvarujete pismenom izjavom koju je potrebno da priložite uz artikle. Izjavu sastavljtate popunjavanjem obrasca za odustanak od ugovora zaključenog na daljinu koga možete preuzeti ovde.


Troškovi dostave robe

Trošak dostave je istaknut pored svakog proizvoda.


Privatnost podataka

U ime T&T Yellow D. O. O. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni T&T Yellow D. O. O. (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.


Dostupnost

“T&T YELLOW“ D. O. O. nastoji da Vam pruži najbolju moguću ponudu usluga, pri čemu ne može garantovati da će usluge na internet stranici Tupperware TNT Shop odgovarati Vašim potrebama. “T&T YELLOW“ D. O. O. takođe, ne može garantovati da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko dođe do greške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na tntwebshoptupperware@gmail.com kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.


Važenje pravila

“T&T YELLOW“ D. O. O. zadržava pravo da u bilo kom trenutku, ukoliko to smatra potrebnim, ukine ili izmeni bilo koji od ovde navedenih Uslova i pravila korišćenja. Bilo kakva izmena ili ukidanje Uslova i pravila korišćenja stupiće na snagu odmah u trenutku objavljivanja istih na internet stranicama Tupperware TNT Shop. Ako web stranice Tupperware TNT Shop nastavite da koristite nakon što su izmenjeni Uslovi i pravila korišćenja, smatra se da ste saglasni s novim Uslovima i pravilima korišćenja Tupperware TNT Shop. “T&T YELLOW“ D. O. O. neće biti odgovoran ni za kakve moguće posledice proizašle iz promena web sadržaja.

Ako se ne slažete s Uslovima i pravilima korišćenja Tupperware TNT Shop, molimo Vas nemojte koristiti web stranice Tupperware TNT Shop ili Vas molimo da se obratite našem Kontakt centru ili na tntwebshoptupperware@gmail.com, a kako bismo Vas izbrisali iz baze korisnika Tupperware TNT Shop.