Tupperware Srbija

Naš fokus je stvaranje više mogućnosti za Vas. Priključite se uspešnom timu i ostvarite mnogobrojne pogodnosti.

 1. Uspešno internacionalno poslovanje

  Međunarodna kompanija čije se poslovanje tokom godina proširilo na celu planetu. Efikasna distributerska mreža uspešno je razvijena u 80 zemalja. Prepoznatljiv, moderan brend gde god vas put odveo.

 2. Snovi pretočeni u stvarnost

  Prvi proizvodi svetlost dana su ugledali 1948. godine, 6 godina nakon početne ideje. Godine predanog rada, sa svim izazovima koje su tržišni uslovi donosili, definisali su Tupperware kompaniju kao sinonim istrajnosti, kreiran pre svega na lojalnosti zadovoljnih korisnika. U naše domove, Tupperware je zakoračio devedesetih godina.

 3. Širok proizvodni program

  Oko 150 proizvoda sa ljubavlju napravljenih, po najsavremenijoj tehnologiji u cilju kreiranja kuhinje kao bajkovitog kutka za stvaranje čarolije za naše najmilije. Asortiman koji se konstatno obnavlja i usavršava i koji je apsolutno pordržan svim ekološkim standardima (ECO, HACCAP, SZO).

 4. Prijateljsko online okruženje

  Lako dostupna online prodavnica, u svakom trenutku. Obezbeđen Start program podrške početnicima. Pristup sa bilo kog mesta, preko web sajta i mobilnog telefona.

 5. Posao koji rado vodite

  Pored primamljive mogućnosti zarade u Tupperware-u, ostvarite niz dodatnih benefita koja Vam kompanija pruža: Specijalne nagrade, putovanja, pokloni, napredovanje u karijeri. Svaki trud će biti višestruko nagrađen, zato ovo nije posao vec užitak.

Zašto treba da nam poklonite poverenje?

Tupperware Srbija
Vaša obaveza kao saradnika

Organizacija prezentacije i demonstracija proizvoda

Pomoć potencijalnim klijentima u odabiru i zaključenju prodaje

Sa puno pažnje ispratiti tok isporuke i pomoć pri korišćenju

Tupperware standardna ponuda za proleće / leto 2024.

Pogledajte standardnu ponudu i upoznajte se sa ostalim proizvodima

Pogledajte ponudu
tupperware katalog